Porsche 911 Soundbar 2.0 Pro – awalnya RM41k, dibuat dengan ekzos 911 GT3 benar-benar, 300 watt

Bagi peminat Porsche, ini ada satu kelengkapan rumah yang anda letakkan di ruang tamu untuk hadir di panggung fanatik anda pada jenama kereta olahraga berkenaan – memperkenalkan 911 Soundbar 2.0 Pro, iaitu pembesar suara soundbar yang diperbuat dari knalpot logam tahan karat ringan, diambil terus dari sistem ekzos sebenar Porsche 911 GT3!

Soundbar ini dihasilkan hanya 500 unit, dan setiap satunya dijual dengan harga €8.990 (RM41.646). Ia beroperasi menggunakan sistem bunyi surround maya 2.1.2 dengan Dolby Atmos DTS HD berkuasa 300 watt. Menurut Porsche, soundbar ini menghasilkan bunyi yang “kaya bersama bass yang kuat – sama seperti model 911 sebenar”.

Ia dilengkapkan dengan port HDMI 4K, hubungan Bluetooth, Apple Airplay 2 dan juga Google Chromecast bina dalam. Jika anda sudahpun memiliki soundbar keluaran Porsche yang lain seperti 911 Soundbar Final Edition, ia dapat menampilkan antara satu sama lain – Porsche turut menyatakan bahawa sekiranya mereka menghasilkan lagi soundbar baharu selepas ini, ia turut menampilkan sistem hubungan yang sama.

Soundbar ini dipadankan dengan ‘tapak’ dalam kemasan hitam berkilat. Jadi ia bukan sahaja boleh digayakan dengan meletakkannya di atas permukaan rata, turut boleh digantung di dinding.