myTukar Auto Fair 2022 di Puchong — Audi Q5 dari RM1,152 bulan, Audi A6 dari RM1,084 sebulan!

Dalam keadaan ketika ini yang mana mengeluarkan kenderaan baru dari kilang terganggu akibat dari komponen yang tidak memadai, pasaran penggunaan yang digunakan adalah pilihan yang menarik untuk dipertimbangkan, dengan berbagai jenis kenderaan tersedia.

Betul, membeli bekas terpakai boleh jadi menakutkan dengan begitu banyak ketidakpastiannya, tetapi unit yang dijual ketika myTukar Auto Fair 2022 datang bersama kelebihan lain; semua unit telah diperiksa secara ketat untuk memastikan pelanggan dapat menikmati pembelian dan fikiran lega dengan pilihan tersebut. Antara kenderaan premium yang akan dijual di acara berkenaan yaitu dua unit Audi ini — Q5 2.0L TFSI quattro dan A6 2.0L TSFI.

SUV Q5 ini dijual pada harga RM105,100 di atas jalan tidak termasuk asuransi, dengan bacaan meter 114.712 km. Datang dalam warna putih, unit ini boleh dimiliki dengan ansuran dari RM1,152 sebulan*.

Sebagai sebuah kenderaan myTukar Certified, Audi Q5 ini telah melakukan pemeriksaan 160-poin untuk memastikannya tidak pernah terlibat dengan kerosakan akibat banjir, rosak akibat kebakaran atau terlibat dalam kemalangan terus. Luarannya, dalaman, bawah badan dan ruang enjin adalah bersih dan terjaga dari aspek aspek.

Q5 ini dilengkapi enjin 2.0 liter turbocas empat-silinder petrol yang menghasilkan 225 hp dari 4.500 rpm hingga 6.250 rpm dan torsi 350 Nm dari 1.500 rpm hingga 4.500 rpm. Kuasa dihantar ke semua roda — ini model quattro — melalui transmisi automatik lapan-kelajuan.

Disebabkan ini sebuah SUV, maka ruang yang tersedia sangat besar. Untuk ruang barangan, kapasitinya adalah 540 liter tanpa kerusibarisan ketiga diturunkan. Antaramuka multimedia Audi MMI membolehkan sambungan Bluetooth, dengan audio disokong oleh sistem 10-pembesar suara. Dengan tingkat kemasan S Line ini, itu berarti ruang dalamannya lebih sporty, misalnya untuk stereng dan kerusinya.

Jika menginginkan model sedan, ada juga A6 2.0 TFSI 2014 ini untuk dinilai. Dijual pada harga RM98.900 di atas jalan tidak termasuk asuransi, dengan bacaan meter 124.327 km. Dalam warna abu-abu metalik, ia boleh dimiliki dengan ansuran bulanan dari RM1,084*.

Sama seperti Q5 yang dinyatakan, unit ini juga telah melalui pemeriksaan ketat myTukar Certified, melibatkan pemeriksaan 160-poin. Unit ini juga dalam keadaan yang sangat baik untuk berada di atas jalan, tanpa pernah terlibat dalam kemalangan teruk dan tiada kerosakan akibat kebakaran atau banjir. Ia juga telah dibersihkan secara penyeluruh, baik luaran, dalaman, bawah badan, ruang enjin dan lain-lain.

Ia datang dengan enjin 2.0L turbocas empat-silinder petrol yang sama, dengan tenaga 180 hp pada 4.000 rpm dan torsi 320 Nm pada 1.500 rpm. Kuasa disalurkan ke roda depan melalui transmisi automatik, dan rim bersaiz 18-inci menggunakan saiz tayar 245/45.

Di dalam, A6 2014 ini menggabungkan rekaan moden dan klasik, dengan antaramuka MMI menawarkan kemudahan kontemporari sementara pengayaan dalam kabin menggunakan material aluminium dan kayu. Penumpang belakang juga ada corong pendingin sendiri, dengan kelebihan kawalan pendingin empat-zon.

Jika anda ingin mencari kenderaan lain, jangan risau. Acara myTukar Auto Fair 2022, yang akan berlangsung dari 1-3 Juli di myTukar Retail Experience Center di Puchong Selatan menyediakan lebih dari 1.000 unit kenderaan terpakai sebagai pilihan. Untuk kelegaan fikiran pelanggan, semua kenderaan ini telah diberikan myTukar Certified dan melalui pemeriksaan 160-poin untuk memastikannya selain dari sebarang masalah, kemalangan teruk, serta kerosakan akibat kebakaran atau banjir.

Selain itu, semua kenderaan dengan myTukar Certified telah diberikan dengan baik dan pulih secara menyeluruh untuk keadaanya seperti baru. Setiap kereta ada rekod sejarah yang jelas, diperiksa setiap aspeknya termasuk bahagian enjin — tiada satu pun yang baikan untuk memastikan pemanduan kualiti, dan tanpa kemalangan teruk atau pernah terlibat dalam banjir. Pemeriksaan 160-darjah termasuklah enjin, stereng, brek dan suspensi, transmisi dan klac, luaran dan dalaman, serta yang terakhir bawah badan dan bawah hud.

myTukar memiliki pusat baik pulihkan canggih miliknya sendiri untuk melakukan kerja yang berkaitan dengan kenderaan. Semua aspek luaran dan dalaman kenderaan, termasuk ciri elektroniknya, akan pulih kembali atau diperkemas dengan mengikuti standar “myTukar Certified Pre-Owned”. Baik pulih dilakukan di bawah pematuhan piawaian ketat kerana myTukar sentiasa mengutamakan keselamatan pelanggan.

Sebagai tambahan, setiap pembelian myTukar disertakan sekali dengan penjelasan tambahan selama setahun dan dua servis percuma, tawaran yang jarang diberikan untuk penggunaan kereta. Dan, sekiranya Anda berdepan sebarang masalah atau bertukar pikiran tentang kenderaan yang dibeli, Anda hanya perlu mengembalikannya tanpa sebarang pertanyaan yang diajukan kepada Anda — melalui polisi jaminanan wang lima-hari yang diberikan.

Urusan pembelian kenderaan menjadi sangat mudah kerana myTukar Experience Center merupakan pusat sehenti yang memastikan perjalanan anda untuk membeli kenderaan berlangsung dengan mudah dan tidak rumit. Semua urusan dari pemeriksaan Puspakom, pendaftaran JPJ, permintaan kredit hingga ke asuransi, semuanya diurus oleh syarikat ini.

Jika anda membeli kenderaan di acara ini nanti, ganjaran sehingga RM800,000 juga menanti! Pembeli untuk membuat perjalanan ke Sydney, Australia dengan semua biaya yang ditanggung. Anda juga akan menerima tawaran istimewa, seperti kadar faedah kredit serendah 1,88% untuk 150 tempahan pertama serta peluang untuk menciptakan baucar dengan nilai RM1.000 melalui promosi Spin & Win.

Jangan lupa juga ada hadiah bernilai RM12.000 untuk cabutan bertuah eksklusif untuk dimenangi. Ini termasuk iPhone 13, iPad, konsol Playstation, SmarTV Android, pembersih hampagas Xiomi Mi Robot, serta pam air Karcher dan mesin kopi Nescafe Dolce Gusto.

Trak makanan turut akan berada di lokasi, membolehkan pengunjung dapat menikmati makanan dan minuman pilihan mereka dengan mudah. Prosedur penghindaran Covid-19 juga perlu diamalkan — pelitup muka adalah wajib sepanjang masa, tetapi penjarakan fizikal tidak lagi wajib. Kru acara akan membersihkan secara keseluruhan lokasi yang kerap disentuh seperti kereta dan kemudahan umum untuk memastikan keselamatan yang terjamin.

myTukar Retail Experience Center di Puchong South terletak di tepi LDP (Lot 14225, KM 3.8) sebelum plaza tol Puchong Barat, jika anda datang dari IOI Mall dan Bandar Puteri. Sebelum tol, di sebelah kiri anda. Kotak oren misteri yang dilihat di myTukar Plentong juga akan berada di beberapa kawasan negara, imbas untuk tahu lebih lanjut!

Maklumat lanjut boleh didapati melalui laman web rasmi myTukar, atau layar pilihan luas kenderaan yang ada ketika ini di inventori myTukar dan lihat tawaran yang diberikan. Datanglah ke myTukar Auto Fair di myTukar Retail Experience Center – Puchong South dari 1-3 Julai nanti, 9.30 pagi hingga 9 malam setiap hari.

Anda juga boleh menghubungi saluran berikut:

Telepon : 03-7890 4499
WhatsApp: +6018-2249999
emel: [email protected]

Pusat Pengalaman Ritel myTukar – Puchong South
Kavling 14225, KM 3.8,
Lebuhraya Damansara–Puchong,
47100 Puchong, Selangor.

*Tertakluk kepada terma dan syarat.

Audi Q5 2.0L TFSI quattro 2014

Audi A6 2.0L TFSI 2014