Honda Malaysia anjur promosi Raikan Keharmonian sepanjang Ogos 2022 – penjimatan hingga RM4k

Di negara kita, Ogos sering kali membaca dengan bulan patriotik memandangkan setiap kali 31 Ogos kita akan menyambut Hari Kemerdekaan. Honda Malaysia turut mengambil kesempatan meraikan bulan ini dengan mengambil kempen promosi ‘Raikan Keharmonian. Digabungkan dengan “Togetherness Bonus” dengan rebat tunai bagi penjimatan sehingga RM4,000.

Model BR-V dan CR-V diberikan rebat sehingga RM1.000, sementara model sedan City juga ditawarkan penjimatan sebanyak RM2.000. Model yang paling mahal, Accord pula ditawarkan dengan penjimatan sehingga RM4,000.

Walau bagaimana pun, kempen promosi ini tidak disertai HR-V baharu. Memandangkan tempo menunggunya lama dan tiada sebab untuk Honda Malaysia menawarkan insentif untuk SUV generasi ketiga ini. juga dengan Civic FE yang diperkenalkan pada Januari lalu, juga tidak termasuk dalam promosi yang sedang berlangsung ini. Sama juga dengan City Hatchback, yang diperkenalkan pada Desember 2021.

Jadi, jika Anda merancang untuk membeli kereta baharu, masa yang tepat untuk membuat keputusan memilih model ‘bangsa H’ yang menjadi idaman hati. Promosi ini sedang berlangsung sehingga 31 Ogos 2022.