Trak myTukar hantar kereta depan rumah pelanggan

Trak yang membawa kereta di dalamnya dan menggunakan dinding lutsinar seperti ini mungkin sudah pernah Anda lihat, digunakan sama sebagai promosi dan iklan, atau penghantar kenderaan baru terutamanya jenama mewah. Sekarang, myTukar juga mahu membawa pengalaman yang sama kepada pelanggan kenderaan terpakai mereka.

Bagi myTukar, semua pelanggan dianggap istimewa. Disebabkan itu, mereka cuba membawa pusat pameran kepada pelanggan, sekiranya mereka mahu dilakukan di tempat lain. Dengan cara ini juga, rasa sambutan meraikan ketibaan kereta itu juga dapat dikekalkan.

Ini memberikan kepada terciptanya satu pengalaman penghantaran kenderaan unik, yang mana bagi myTukar, pelanggan kenderaan terpakai juga merasakan merasakan yang sama seperti ketika membeli kenderaan baru.

Semua kenderaan yang ditawarkan oleh myTukar telah melalui pemeriksaan 160 bahagian ketat, serta proses pemulihan dan pemulihan menyeluruh untuk memastikan ianya sama seperti baharu. myTukar memiliki Refurbishment Center tercanggihnya sendiri untuk menjalankan kerja dengan baik pulih kembali.

Seperti yang dapat dilihat dalam gambar, trak flatbed yang menghadirkan kenderaan pelanggan ini tertutup sepenuhnya, dan dua kedua bahagia memiliki dinding lutsinar seolah-olah kotak mainan kereta, dan membolehkan pelanggan melihat kereta mereka sebelum ‘unboxing’.

Untuk memastikan kereta tersebut selamat sepanjang perjalanan, keempat-empat tayarnya menjadikan sendiri dengan tali ratchet ke trak, dan apabila mahu diturunkan, lantai itu boleh turun ke jalan dan proses lebih mudah dan kurang risiko kerosakan.

Penampilan trak ini juga sangat menyerlah, dengan sedikit warna oren yang sekarang menjadi identiti baru myTukar. Jika anda sedang menunggu kereta anda dan tiba-tiba trak ini datang dengannya, pasti ia dapat membeawa keceriaan.