myTukar Auto Fair 2022 di Johor — lanjutan jaminan, servis percuma, kredit pantas dan stok tersedia!

Pengeluaran dan serahan kereta baru ketika ini terkesan dengan kekurangan bekalan cip global. Ini bermaksud, menunggu untuk kereta baru dari bilik pameran menjadi lebih panjang dari sebelumnya — dari enam bulan dan boleh jadi setahun! Jika anda tidak sanggup menunggu, anda perlu berkunjung ke myTukar Auto Fair 2022 di myTukar Retail Experience Center – Plentong, Johor Bahru pada 17-19 Jun ini. Ia menjanjikan banyak kereta berkualiti untuk dipilih, setiap satunya dengan tambahan jaminan, pakej servis percuma dan paling utama, serahan pantas!

Anda juga boleh berlapang dada dengan pembelian yang dilakukan. Ini kerana kenderaan yang disahkan oleh myTukar telah menjalani pemeriksaan 160-poin untuk memastikan tidak ada mengubah jarak perbatuannya, serta kereta itu bebas dari sebarang kemalangan teruk atau kerosakan akibat banjir.

Selain itu, setiap pembelian myTukar disertakan sekali dengan penjelasan tambahan selama setahun dan dua servis percuma, tawaran yang jarang diberikan untuk digunakan kereta. Dan, sekiranya Anda berdepan sebarang masalah atau bertukar pikiran tentang kenderaan yang dibeli, Anda hanya perlu mengembalikannya tanpa sebarang pertanyaan yang diajukan kepada Anda — melalui polisi jaminanan wang lima-hari yang diberikan. Semak senarai panjang kereta yang ada di sini.

myTukar Experience Centers merupakan pusat sehenti yang memastikan perjalanan anda untuk membeli kenderaan berlangsung dengan mudah dan tidak rumit. Semua urusan dari pemeriksaan Puspakom, pendaftaran JPJ, permintaan kredit hingga ke asuransi, semuanya diurus oleh syarikat ini.

Pelanggan juga boleh tukar tambah kenderaan mereka di myTukar Auto Fair 2022 — nilai maksimum dan tawaran tukar tambah menarik ditentukan terus oleh petugas berpengalaman di acara ini nanti.

Dengan pembelian kenderaan di acara tentang, anda juga menonton satu pertandingan dari 10 pasang yang akan datang untuk menyaksikan Liverpool Manchester United di Bangkok. Tempah kenderaan anda sebelum 19 Jun dan dapatkannya sebelum 30 Jun, jawab soalan kuiz bila anda menerima panggilannya, dan anda mungkin bertuah untuk ke Thailand menyaksikan perlawanan persahabatan itu. Jika Anda mendaftarkan minat untuk menghadiri acara di sini, Anda akan mendapat peluang tambahan untuk hadiah.

Tambahan pula, Anda akan menerima tawaran istimewa jika Anda membeli kenderaan di acara ini, seperti kredit dengan kadar faedah serendah 1,88% bagi 100 tempahan pertama serta peluang untuk menang baucar layak sehingga RM1.000 melalui promosi Spin & Win.

Jangan lupa juga ada hadiah bernilai RM12.000 untuk cabutan bertuah eksklusif untuk dimenangi. Ini termasuk iPhone 13, iPad, konsol Playstation, SmarTV Android, pembersih hampagas Xiomi Mi Robot, serta pam air Karcher dan mesin kopi Nescafe Dolce Gusto.

Untuk hidangan pula, trak makanan akan turut berada di lokasi, jadi pengunjung dapat menikmati makanan dan minuman pilihan mereka dengan mudah. Prosedur penghindaran Covid-19 juga perlu diamalkan — pelitup muka adalah wajib sepanjang masa, tetapi penjarakan fizikal tidak lagi wajib. Kru acara akan membersihkan secara keseluruhan lokasi yang kerap disentuh seperti kereta dan kemudahan umum untuk memastikan keselamatan yang terjamin.

Maklumat lanjut boleh didapati melalui laman web rasmi myTukar. ke myTukar Auto Fair 2022 pada 17-19 Jun ini, dimulai 9.30 pagi hingga 8 malam setiap hari. Anda juga boleh menghubungi saluran berikut:

Telepon : 03-7890 4499
WhatsApp: +6018-2249999
emel: [email protected]

myTukar Retail Experience Center – Plentong, JB
Jalan Masai Lama,
Taman Perindustrian Plentong
81750 Johor Bahru, Johor.