ACE 2022: Subaru XV GT Edition dan Forester GT Edition menanti anda – jimat RM15k

Subaru terus menerusi pengedarnya Motion Beyond Subaru Setia Alam menyertai penganjuran berkawanilmu.com Auto Car Expo (ACE) 2022 berlangsung di Setia City Convention Center (SCCC) dari jam 9 pagi hingga 7 malam hari ini dan besok (6 Nov). Walau pun tidak membawa Subaru BRZ serba baharu untuk dipertontonkan, namun model penyeberangan XV GT Edition dan SUV Forester GT Edition juga menjadi perhatian pengunjung ACE 2022.

Dengan penampilan yang lebih bergaya, XV GT Edition 2022 ditambahkan dengan bampar hadapan yang semula semula dengan sudut berbentuk-L, kemasan gril baharu, lampu hadapan yang direka semula dan roda aloi dua-tona 17-inci. Selain itu, GT Edition ini turut ditambah dengan bocoran bampar depan dan belakang, rok sisi yang lebih dalam dan kemasan perak.

Untuk Forester GT Edition pula, ia diberikan kit badan yang lebih bergaya dan tampak sporty. Ia hadir dengan padanan bampar hadapannya juga lebih menyerlah dan gaya luarannya tambah lengkap dengan rok sisi, bocoran belakang dan ekstensi bibir pada bampar belakang yang memberikan sentuhan lebih agresif walau pun tidak keterlaluan.

Menerusi ACE 2022, pelanggan yang membuat tempahan menikmati penjmatan RM15.000 sehingga model mana-mana yang dipamerkan ini. Sekiranya Anda tidak berada dekat dengan Setia Alam, atau akhir minggu ini Anda sibuk dengan aktivitas lain, jangan risau kerana Anda juga boleh membeli di ACE 2022 melalui platform dalam talian acemalaysia.my yang disediakan.